Продължете към съдържанието

BIODANZA

Събуди страстта към живота

Кога:

22 юни, събота, 10.30-18 ч.
23 юни, неделя, 10-18 ч.

Къде: Танцово студио Tancuvai.com

София, ж.к. „Люлин 10“, ул. „Майски ден“ №26 ет. 2

 

Искаш ли повече цвят и вдъхновение в ежедневието си?

Предлагаме ти заедно да пробудим огъня и желанието. Искрата на живота.

Да изградим свят, в който живота и отношенията ни с другите са изпълнени с наслада и радост.

✨ 

✨ Животът е движение. Всичко във вселената се движи и променя. И най-вече това, което ние разпознаваме като „живо“. Всъщност, всичко танцува.

Затова първата покана е да започнем да се движим.

✨ Предлагаме ти един път на завръщане към естественото движение. Да открием нашето собствено движение – това, което ни носи смисъл, в което сме едно с нашите намерения, усещания, емоции, с начина ни на изразяване и с възприятието ни за света.

Връщането към естественото движение е пътят от ригидност към флуидност. Процес, който води до освобождаване от стереотипите, от ограниченията, от страховете, от предрасъдъците, от всичко ненужно.

Процес, в който превръщаме собственото ни движение в източник на радост и удоволствие.

Отвори себе си за нови възможности. Очакваме те!

 

 

Практикуването на Biodanza ни изпълва с желание за живот

и ни показва нашия собствен път на свободата, пътя на освобождаване от собствените ни ограничения. Дава възможност да разберем чувствата си и ни кани да вземем решение, изхождайки от това, което е истински ценно за нас.

Този двудневен уъркшоп се състои от 4 сесии,

всяка от които има теоретична и преживелищна част и ще даде пространство за дълбока и проникновена среща със себе си и с живота.

  

355605792_3088914594745268_7629344833691490782_n

Водещ:

Horacio Lopes е психотерапевт, зъболекар и директор на училището за водещи на Biodanza “École de Biodanza du Grand Paris”, Париж, Франция. Магистър по „Общуване във връзките“ /Relational Communication/. Работил е няколко години в клиника за палиативна грижа.

„Моята страст са хората, природата и изкуството, като в сърцето ми има отделено специално място за поезията.

www.biodanza.org

www.ecolebiodanza-grandparis.fr

Към регистрация >>

 

✨✨ ✨

ОТЗИВИ

„Уикендът с Хорацио бе като магия. За толкова топлина, споделеност, емоции, вдъхновения и прозрения не съм си и мечтала. За мен беше трансформиращо преживяване. Хорацио и Ирена направиха незабравимо събитие, запалиха в мен искрата на Biodanza още повече. С нетърпение очаквам следващите събития с Хорацио и нямам търпение да летим отново заедно! Сърдечно благодаря!“

Анна-Бучкова Андреева, артист

„Подходът на Хорацио съвместява богата лекционна част, вглъбяване чрез магнетичен ритъм и преоткриване на себе си чрез завръщане в тялото. Впечатлена съм от мекотата, топлото човешко присъствие и умението му да притаи всеки от нас, да внесе хармония, да запали искрицата на живота.

От сърце препоръчвам двудневния уъркшоп с Хорацио!“

Надежда Батинкова, ресурсен учител и Монтесори специалист

„Не познавах Biodanza преди да се включа в уъркшопа с Хорацио и Ирена. Отидох любопитна да видя, да участвам и си тръгнах свързана и вдъхновена!

Това, което отнесох е радост в тялото и споделеност в душата!“

Гергана Карадимова

„За мен като терапевт беше много полезно да се свържа и да изследвам своите емоции и нужди през тялото – начина, по който се свързвам с другите, своите граници и как подсъзнанието е „записано“ в тялото. Този курс дава възможност през движението и танца човек да разкрие удовлетворението от самото движение, да си позволи да се наслади на удоволствието, да открие инстинкта си към откривателство и да твори свята реалност. Много естествен начин да направиш баланса между танцуването в себе си и със себе си и свързването с другите.“

Ирина Драголова, психотерапевт

Цена за участие:

10 места х 199 лв. – изчерпани
10 места x 235 лв.
10 места х 275 лв.
10 места х 330 лв.

✨✨ ✨

Facebook event: https://www.facebook.com/events/723393349783165

Организатор: Biodanza с Ирена

 

РЕГИСТРАЦИЯ:


 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

юни 22 - 23 2024

Time

10:30 - 18:00
Category