Продължете към съдържанието

BIODANZA

biodanza_2022_img_01

Цялостност. Вътрешен мир. Хармония

Кога:

сряда, 19-21 ч.

 

Къде:

ЦСРИ „Чудеса“, кв. Стрелбище, ул. „Йордан Йовков“ 13

 

 

Открий силата на свободното и естествено движение.

 

👉 Хармонизирай организма си.

Позволи на напрежението в тялото да се стопи. Открий усещането за цялостност, вътрешен мир и хармония.

 

👉 Събуди детето в теб.

Преоткрий спонтанността, радостта, лекотата, енергията, ентусиазма, автентичността.

 

👉 Премини бариерите в общуването.

Открий лекотата на общуването в среда без оценки и изискване за представяне. Среда, която ти позволява да бъдеш истински и да извадиш на преден план най-доброто от себе си.

 

✨✨✨

Занятията се състоят от теоретично въведение и сесии прости движения в ритъма на музиката, които се изпълняват самостоятелно, по двойки или в група. Има динамична част и по-бавна медитативна част, в която имаме възможност да се обърнем към себе си.

Няма заучаване на стъпки. Не е необходим предишен опит. Системата зачита изцяло физиологията на човека и е достъпна за всеки.

Задаваме ясни правила и създаваме безопасна среда, в която всеки има възможност да срещне себе си и другите по нов и обогатяващ начин.

Какво е Biodanza

 

✨✨✨

За регистрация и повече информация: 0895706072 – Ирена

✨✨✨

 

Създателят на Biodanza® (от испански – „Танцувай Живота си“) – Роландо Торо – е антрополог, психолог, изследовател, поет.
Biodanza се базира на науки като биология, физиология, психология, невронаука и др.

Със своята простота, лекота и в същото време дълбочина, днес Biodanza® е разпространена по целия свят.

www.biodanza.org

 

===

Каним те да отделиш малко време за себе си и да позволиш на живота да те удиви и възхити. А може би и да промени отношението ти към света.

===

✨ Практикуването на Biodanza ни изпълва с желание за живот и ни показва нашия собствен път на свободата, пътя на освобождаване от собствените ни ограничения. Дава възможност да разберем истинските ни чувства и ни кани да вземем решение, изхождайки от това, което е истински ценно за нас.

 

===

Водещ: Ирена Чакърова

 

Здравейте. Аз съм Ирена.

През 2013 вътрешното търсене ме отведе във Франция, където веднага попаднах на Biodanza. Още с първото занятие се почувствах у дома и в продължение на 5 години танцувах всяка седмица.

Завърших тригодишното училището за водещи Ecole de Biodanza Rolando Toro Méditerranée в Ница и през 2019 г. се завърнах в България.

Всеки път, когато танцувам Biodanza, се завръщам у дома. Свързвам се с потребностите си и най-дълбоките ми копнежи. Танцът, по начина, предложен от Роландо Торо, ми дава увереност и сила да следвам своя път и да взимам решения, с които да живея в радост и вътрешен мир.

Ирена Чакарова

 

Date

мар. 06 2024 - юни 26 2024
Ongoing...

Time

19:00

Cost

90.00
Category