Продължете към съдържанието

BIODANZA

Танцувай живота си с Biodanza и Horacio Lopes

✨ Как да чуваме по-добре нашите потребности, желания, импулси, за да живеем в радост, лекота и в мир със себе си?

Въвеждаща вечер в методологията Biodanza с Ирена Чакърова и Horacio Lopes

Кога:

21 юни, петък, 18.30 – 20.30 ч.

Къде:

ЦСРИ „Чудеса“

ул. „Йордан Йовков“ 13, ж.к. „Стрелбище“

 

biodanza-zaniatia

✨ Чуваме ли какво ни казва собственото ни тяло? Когато има разминаване между това, което мислим, това, което чувстваме, и това, което предприемаме като действие, има опасност да стигнем до болести, депресия, прегаряне. Вътрешното разединение ни пречи да вървим хармонично и с лекота по пътя си.

✨ ✨ ✨

✨ Основна цел на методологията Biodanza е постигане на съгласуваност между всички измерения на нашата същност – тяло, емоции, мисли, духовност. Тази цялостност ни позволява да правим житейски избори, които отговарят на истинските ни желания и е източник на радост и вътрешен мир.

Редовната практика на Biodanza неусетно стопява ограниченията ни, позволява на заложения в нас потенциал да се разгърне и да почувстваме силата ни.

✨ ✨ ✨

✨ Този уъркшоп цели да ви запознае с пътя към цялостност и достатъчност, предложен от методологията Biodanza.

✨ Чрез едно преживяване на удоволствие и радост.

 ✨ ✨ ✨

Срещата ще има лекционна и танцувална част.

 ✨ ✨ ✨

 

Ирена Чакърова е водеща на „Biodanza с Ирена“ с редовни часове всяка сряда в кв. Стрелбище в София. Завършва тригодишно училище за водещи на Biodanza в Ница.

„Идвам от свят на строгост, високи изисквания и очаквания за все по-големи постижения. С Biodanza разбрах какво означава да се чувстваш просто човек. Да се чувстваш стойностен просто защото си тук.“

„Обичам да заровя ръце в земята, да проследя как едно растение покълва, израства, дава плодове. Обичам също да постоя и да си помълча с хората.“

 

 

355605792_3088914594745268_7629344833691490782_n Horacio Lopes е психотерапевт, зъболекар и директор на училището за водещи на Biodanza “École de Biodanza du Grand Paris”, Париж, Франция. Магистър по „Общуване във взаимоотношенията“ /Relational Communication/. Работил е няколко години в клиника за палиативна грижа.

„Моята страст са хората, природата и изкуството, като в сърцето ми има отделено специално място за поезията.

 

www.biodanza.org

www.ecolebiodanza-grandparis.fr

 

Участие: 30 лв.

Организатор: Biodanza с Ирена

 

Повече информация и записване на ☎ 0895706072 – Ирена

Date

юни 21 2024
Expired!

Time

18:30 - 20:30

Cost

30.00
Category